AKTUELNO

Prihvatila je poklon, a onda ga iskoristila da mu vrati za sve!

Naredno pitanje bilo je za Dalilu Dragojević, a bilo je u vezi narukvice koju joj je poklonio Vladimir Tomović, koju je ona pokidala tokom rasprave sa njim. Dalila je imala potrebu da se sve vreme pravda, budući da je tu bio njen suprug Dejan Dragojević.

Kada ti je Vlada poklonio narukvicu, koju si skinula u svađi, da li je bilo lepo ocinkariti prijatleja? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni poklonio tu narukvicu, a kada smo se posvađali, on je prvo prebacio to što nosim njegovu narukvicu na bubici. On je rekao da će je sastaviti, a to da li sam ja ispala cinkara, onda je i on preneo nešto što je njemu rečeno u poverenju, kao što mu je Mateja to rekao. Mene je Mateja ubeđivao da lažem, o Matejinom zadatku da ukrade Ermini makaze, on je iskoristio priliku i nazivao me da sam špijun. Ja sam narukvicu nosila, jer je rekao da je to napravio za osobe koje najviše voli. Ja narukvicu ne bih bacila, da je on nije spomenuo - pričala je Dalila.
Ja sam rekao da m je drago što nosi narukvicu koju sam joj poklonio, bio sam emotivno vezan za Dalilu - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'