AKTUELNO

Zadrugari šokirani nakon gledanja klipa.

Nakon što je u emijisi "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten maratonski govor koji je Bane Čolak održao Ivani Krunić posle raskida, zadrugari su ustajali redom i komentarisali ovu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo za mene nije normalno, ovo je za mene bolesno. Kada Ivana Krunić bude izašla iz rijalitija, neće moći da nađe momka, jer je bila sa Banetom Čolakom. Ja sam u hotelu plakala kada sam čitala te čestitke, mislila sam da se dozvala pameti. Kada vidim ovo pomirenje, dokazala je da je zaulava i nenormalna. Bolesnici su i jedno i drugo, sličan se sličnom raduje. Ceo svet im se smeje, on je psihopata, ona je zaulava. Za mene je ova veza bolesna, bolesnici su i jedno i drugo - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

A tvoja je svaka bila zdrava? - uzvraćao je Čolak i sve vreme preklapao Miljanu dok je pričala, a Krunićeva ga je ućutkivala.
Brani sebe i mene, ne napadaj je, ima pravo da komentariše - rekla je Ivana Banetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta foliranata ovde, ali njih dvoje su najveći. Nema blama Ivana, kada bude shvatila šta je sebi uradila od života... - nastavila je Kulićeva.
Ti si bolesnica, psuješ mrtve roditelje - uzvraćao je Čolak.
Kome, ološu? To mi je hvala za sve što sam uradila za tebe - rekla je Miljana, a zatim je ustala Milica Kemez:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo izgleda kao horor film, kada muškarci zatvore ženu u podrumu i ona vidi samo njega. Ja ne vidim šta on radi specijalno za nju. Ne vidim ništa produktivno u ovoj vezi. Ona odaje utisak labilne devojke. Ako ovde padaš na ovakve priče, napolju će ti neko prodati priču kakvu god poželi. Sve bacaš u vodu. Skupi snage, govorim ti kao žensko. Budi ona vesela, pozitivna, nije sve u ljubavi i vezama. Nađi dve, tri drugarice, druži se sa njima, padaš pod senku Banetovu. Što ne bi lagao i tebe, kada je lagao Erminu, ljubav njegovog života? - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Milica Kemez

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'