AKTUELNO

Zadrugari ostali šokirani!

Zadrugari večeras biraju ko će biti prvi nominovani takmičar, a Milica Kemez sela je preko puta Bore Santane kako bi čuli večerašnje glasove. Mateja Matijević dao je glas Bori u ime starih sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo neke sukobe, zbog njegovih naleta sujete... Zbog toga šaljem Boru - rekao je Mateja, a onda je ustala Tara Simov.
Što se tiče Milice, ona je moj najbolji prijatelj, kad sam bila i srećna i tužna ona je bila tu. Znam da je malo teška na rečima, nije dobra u tome, ali znam da me voli. Sa Borom imam super odnos, stalno se šali, ali ne mogu Milicu da pošaljem u izolaciju - glasala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je ustao Filip Đukić, Miličin bivši dečko.

Što se tiče Bore, on je u "Zadruzi 1" je bio toliko opušten, bio je malo zategnutiji, u "Zadruzi 2" sam čuo da se mnogo svađao, a u "Zadruzi 3" je top! Po mom mišljenju, ovo je idealno ponašanje po kom trebaju ljudi da ga zapamte. Što se tiče Milice, svi znaju šta se dešavalo i pored svega toga ona je ispala car u više navrata. Nemam nijednu ružnu reč da kažem za nju, iako je imala pravo da mi j*be majku za sve. Ovo je najmanje što mogu da učinim za nju, ali ne mogu da glasam za nju, u ovoj situaciji ću stati na njenu stranu - zaključio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'