AKTUELNO

Haos u emisiji!

U radio "Amneziji" tema o kojoj se diskutovalo bila je da li treba poslušati roditelji kada je ljubavu u pitanju, aludirajući na krah veze Baneta Čolaka i Ivana Krunić, a među prvima komentarisala Banetova bliska prijateljica Natalija Ibraimov.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da priznam da je tokom rođendana bilo izuzetno teško gledati Baneta i Ivanu u onom stanju, Bane je bio ponižen, a Ivana je bila loše. Nisam više sigurna šta se tu dešavalo, bilo mi je teško zbog Ivaninih roditelja, oni su predivnih ljudi, nisam očekivala njihovu takvu situaciju. Mislim da je razlog sa početka, kada je Bane ostavio Ivanu zbog Ermine, ja sam sa njime razgovarala i rekla mu u lice sve što mislim- govorila je Natalija.

Na pitanje da li Bane voli Ivanu i obratno, Ibraimova je rekla sledeće.

Ivana mi je toliko plakala, govorila da joj je sa Banetom divnom, kako njeni roditelji to ne vide. Polazim iz svog slučaja, moji roditelji nisu bili za vezu sa Sanijem, ali niko nije uspeo da me spreči. Kada sam gledala situaciju iz paba Baneta i Ivane, ono je bilo sve samo ne ljubav, bio je marketing za sebe, jako je bilo smešno. Ako je nama ovde to loše izgledalo, kako je tek ljudima napolju. Kada sam je pitala za to, Ivana je rekla da je gora prema Banetu kada su sami. Mnogo mi je bilo čudno što se Ivana smejala, ja bih plakala na sav glas, kako bih dokazala svoju ljubav - prokomentarisala je Ibraimova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Natalija Ibraimov

'