AKTUELNO

Haos u radio-emisiji.

U radio emisiji "Amnezija" Marko Đedović i Lepi Mića komentarisali su odnos Stefana Karića i Ive Grgurić, koji su nedavno okončali ljubavnu vezu, ali i spekulacije da je Grgurićeva, kako zadrugari tvrde, Mićin igrač.

Stefan Karić je u pismu ocu Osmanu sve napisao, da mu se sve ovde gade, da je Iva igrač Lepog Miće i da mu se Iva zgradila, da se ovde katastrofalno oseća - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao prvo, Iva Grgurić je iznela pre veze sa Stefanom Karićem svoju priču, od čega je ja onda perem? Stefan Karić nije mali da ne zna zašto je ušao u vezu sa njom. I dalje tvrdim da između njih postoje emocije. Branio sam Ivu za stolom od masovnih napada, da je slušala mene, ne bi ovo doživela. Nisam ja njoj postavljao pitanja "ili,ili", ona je to pričala sa svojim prijateljima, ona se sa svima pomirila, ja je ne bih tako savetovao - rekao je Mića.

Lepi Mića je prokomentarisao da Iva Grgurić od njegovog prijatelja Nebojše Bojovića nije dobila sat jer su bili u ljubavnoj vezi, već jer je njegov prijatelj, na šta je ona prokomentarisala.

Tako je! Dao mi je sat jer ću biti sa Mićom u rijalitiju - dobacivala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'