AKTUELNO

Ne staje.

Čim su se zadrugari razbudili, Bane Čolak je otišao sa Ivanom Krunić u pab, kako bi ponovo porazgovarao sa njom o njihovom odnosu. Čolak već treći dan vodi dugometražne razgovore sa Krunićevom, jer ne može da prežali činjenicu da ga je ona ostavila zbog kritika u čestitkama koje je dobila od najbližih.

Tvoji roditelji jedini imaju pravo da me uvrede, to bih i razumeo. Ne razumem - krenuo je Bane da zamera što ga je Ivanin menadžer izvređao.
Jedino što ne razumem, to je moglo na bezbolniji način, ne na dan rođendana - uzvratila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da verujem da tvoji roditelji nisu imali uvid u čestitke. Kako to da odjednom tako tvoj otac da ti tako kažu? - rekao je Bane.
Žele da mi pomognu. Imali su tih nekoliko minuta - pričala je Ivana.
Ponovo se pokrenula ta priča, to me opterećuje. Ti si dala te čestitke da se ponovo čitaju. Mnogo je ružno što si dala Mariji Kulić da se sladi i dešifruje šta su tvoji hteli da kažu - nastavio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti misliš da moja mama posle ovoga kada si mi okrenula leđa misli da ti mene stvarno voliš? Gledaš svoje d*pe. Ja sam najstrašnije izvređan. Kako moj najbolji drug Darko da pomisli da ti mene voliš? Ti si se ponizila da bi dobila osobu koju voliš, a ja sam se ponizio i ne znam šta će biti. Rizikovao sam da budem najveći bednik sveta. Moja mama sigurno nije za ovo što radiš - pričao je Čolak.

Bane je krenuo da zamera Ivani da sada razmišlja o karijeri, a nije to radila kada se ljubila sa Vladimirom Tomovićem, a ona je krenula da urla na njega. Njihovu raspravu možete pratiti uživo na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'