AKTUELNO

Nije joj jasno Dalilino ponašanje!

Ana Korać je samo jedna od zadrugarki kojoj su Dalila i Dejan Dragojević uputili negativne komentare. Rekli su joj kako nema harizmu, da ju je David Dragojević poslao kako bi mu ona bila oružje protiv njih i da sve radi zbog marketinga.

Povodom svega ovoga oglasila se i Ana koja je sve priznala uredniku zabave portala Pink.rs Darku Tanasijeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se nadala da će odmah da me napadnu. Prišla sam joj i rekla da ćemo pričati, jer znam šta su oni govorili. Šta god da ja kažem, oni to shvataju kao napad, a ja ih ni sa čim nisam uvredila. Ne razumem zbog čega taj napad sa njene strane, a pritom i sa njegove. On je rođeni Davidov brat. Mogao je bar malo poštovanja da ima prema meni. Ne mora ni da me voli. Ja sam rekla da ja njega neću vređati. Njihov najveći problem je što sve shvataju kao napad. Ona bi njega ubedila da je Biljana loša, umesto da spusti loptu. To se meni ne sviđa kod nje, to što je drčna i bezobrazna. Dejan je dobar dečko, a Dalila je ta koja utiče na njega. Ona njemu kljuca da je David loš, da je njega majka ostavila - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je iznerviralo to što je ona dovela u pitanje tvoju veridbu sa Davidom i kada je rekla da se ti samo veridbom pereš? Od čega bi te taj status verene devojke mogao oprati? - upitao je Darko Tanasijević Koraćevu.
Ja mislim da nikada ona mene nije mirisala. Ne razumem to njeno komentarisanje. Ja sam sa Davidom, nama je prelepo. Ona je previše negativna. Osetila sam mržnju prema meni. U očima sam joj videla da me ne voli - rekla je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Ja sam ga pitala šta si mami pokazao na dlanu. On je tada ćutao, a Dalila je sve vreme govorila: "Šta, šta?" Imam taj utisak kao da ne želi da Dejan bude u dobrim odnosima sa majkom. Dejan mi je rekao kao da joj je Biljana mi je rekla da mu je videla da su mu oči bile pune suza - rekla je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ana Korać

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga

'