AKTUELNO

Ovo je podiglo veliku prašinu u Beloj kući.

Zadrugari su ove noći u toku emisije "Pretres nedelje sa Milanom" dugo raspravljali o raskidu Baneta Čolaka i Ivane Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se pita u ovoj situaciji, a ne ti - rekao je Marko Janjšević Janjuš.
Ljudi govore da je ja kanalim, a ona se smeje i to nije ponižavanje? Neko dođe i kaže ti za Novu godinu sve za ta četiri meseca, prebacuju joj ovo za mene, a ono što je radila sa Tomovićem u garderoberu, to niko ne spominje. Ja znam da su to radili svako veče - naveo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

To sa Tomovićem je bilo sa toliko strasti... Ja sada spavam pored Baneta i Ivane i nema toliko strasti koliko je bilo strasti tada u tim klipovima iz garderobera - rekla je Zorica Marković.
Ja sam njoj verovao, rekao sam joj da sam joj oprostio, a njena porodica meni nikad nije oprostila ono što je bilo ranije - dodao je Čolak.
Smatram da svaki roditelj mora da ukaže na nešto svom detetu, meni je Bane rekao da je neko čak napisao da je on p*čkica, lažov, ovo ono... Ja ne bih imala snage da čitam to, ne znam kako je Bane to izdržao. Toliko je bilo neprijatno, gledala sam njih dvoje, rekla sam Banetu da junački izdrži. Delim 80% mišljenja sa Zoricom. Ne mislim da Ivana ima emocije. Bile su čestitke, prošao je rođendan, meni je Natalija rekla da je Ivana sat vremena plakala i rekla joj: "Kako oni ne vide da sam ja srećna", a posle sat vremena donese tu odluku i ostavi ga. Kada neko ima takvu situaciju, posle dva sata da kaže to, nešto mi tu nije u redu sa Ivanom - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ne vidiš da sam išla protiv sebe - rekla je Ivana.
Ja razumem karijeru, ali ako si ti sigurna da je Bane dobar za tebe, ljubav ne može da te spreči u karijeri. S jedne strane razumem tvoju porodicu... Ali ti si možda sad potisnula svoje emocije. Smatram da ti je ta njegova pažnja prijala, ušla si u to s njim iz osvete, ali i ti si prihvatila tu igru. Prešla si preko toga i rekla si da to radiš iz osvete. Ovde su mnogi imali mnogo gore situacije. Moju vezu niko nije podržavao, vi niste prošli ništa, da ti je toliko stala dala bi priliku. Ali ti jednostavno nemaš osećanja prema njemu, Bane ima mnogo jače emocije. Za mene karijera nikad ne bi mogla da bude preča - navela je Matora.
Ako si ti ušla zbog karijere šta će ti i Bane i Tomović? To nije fer prema njima - dobacila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila u najgorim odnosima sa Banetom, kada je on bio sa Erminom, a rekla sam da sam samo u njega bila zaljubljena - navela je Krunićeva.
Ma šta pričaš ti? Znaš kakve je muke imao Anđelo Ranković ovde, njegovi bili protiv Teodore, tvoje čestitke su ništa - vikala je Matora.
Ja ne želim da moja porodica pati, ne moram u životu da budem srećna, ako će moja porodica da pati - govorila je Ivana plačljivim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji su bili protiv mog muža, ali sam ga ja volela i otišla sa njim, sad sam sa njim 25 godina, ja sam ti živi dokaz - vikala je Natalija.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'