AKTUELNO

Pozitivna energija u Beloj kući.

Večeras se u Beloj kući održavaju nominacije, a Mima Živković, ovonedeljni vođa, odlučila je da potrčci budu Milica Kemez i Bora Santana.

Zadrugari večeras odlučuju ko će od njih dvoje biti nominovan za izbacivanje, koje će biti održano sutra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije teško, razmišljala sam šta reći. Sa Milicom sam imala konflikt oko farbanja, sve je to prošlo, ne bih se ni prisetila toga da ona nije rekla da smo Mina i ja jadne i bedne i da ćemo ispasti. Nisam sujetna, zato ću poslati Boru. Volela bih sa njim da budem u izolaciji, on mi je jedan od omiljenih ljudi ovde. Pravi je šoumen, mislim da će biti zabavno sa njim - rekla je Ceca Kitić.
Mnogo sam nervozan, sanjao sam svoju porodicu, mislim da neće doći za Novu godinu. Poslaću Boru u izolaciju - naveo je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Milicom nijednu svađu nisam imao, korektna je devojka, jedina stvar koju mogu da joj zamerim je neki neumesni komentar, ali sam i ja nju podbadao kad je bila sa Filipom, sve ostalo nemam zamerku na njeno ponašanje. Sa Borom sam već tri godine zajedno ovde, više sam vremena proveo sa njim nego sa porodicom i sa prijateljima. Poznajemo se odlično, dolazili smo u sukobe zbog mojih gluposti, mnogo sam se ogrešio, pokušaću da te neke moje loše stvari anuliram jer smatram da je dobar i kvalitetan čovek. Moraću da pošaljem Milicu, a Boru naravno ostavljam - isakao je Bane Čolak.
Milice mnogo si duhovita, mnogo si lepa, tvoj pogled izaziva na smeh. Bora mi je jedan od boljih zadrugara ovde, on mi je jedan od najboljih drugova... Nominujem Milicu - rekla je Ivana Krunić koja je jedva uspela da zadrži smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Borom sam imao neke nesuglasice, ali je on jako dobar čovek, to se može videti po njegovim akcijama, ali ću zbog Kendija nominovati Boru - naveo je Filip Reljić, a posle njegovog glasa Bora je bio u blagoj prednosti sa glasovima.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'