AKTUELNO

Stefan smatra da Dalila pored njega ne bi mogla da vodi glavnu reč.

Voditelj Milan Milošević je i večeras posetio zadrugare, pa je jedna od najuzbudljivijih emisija "Pretres nedelje sa Milanom" mogla da počne.

Pojedini zadrugari su izneli stav da se Dalila Dragojević zaljubila u Stefana Karića, te da je zbog toga pobegla iz "Zadruge 3", a onda je svoj komentar dao i Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio bih se na početak priče, kad je Đedović iznosio priču... Ispalo je kao da sam ja imao osećanja i da sam bio zaljubljen u nju, moram da demantujem to, to nije tako. Da se meni neko svideo ne bi mi bila prepreka ni muž, ni dečko, ni verenik. Meni je na početku sve delovalo kao njihova igra. Ja nisam svojim prijateljima rekao ništa što sam primećivao, pitao sam Đedovića, on mi je rekao da nije igra i da je to ozbiljno... Kapiram da mnoge devojke sa kojima imam dobronameran odnos, ispada da se muvam, takav sam. To što sam Dalili pričao da ima harizmu i lepu kosu, ja sam uzimao neke njene lepe osobine. Pored mene ne bi imala glavnu reč, kao što ima pored Dejana. Možda joj je zafalilo da joj neko lupi šakom o sto - rekao je Karić.
Ono plakanje u pabu govori mnogo o svemu - dobacio je Lepi Mića.
Ne mislim da sam ja kriv za njen odlazak, kao ni ta majica na Miljani. Mislim da su je neke druge stvari pogodile, što je proglašena za najumišljeniju, umislila je da svi igraju protiv nje. Čudno mi je to sve bilo, zato sam i mislio da je sve Dejanova i Dalilina igra. Možda nisu dobili ono što su hteli, možda su hteli da se ja primim, da se svađam... Kad je u rehabilitaciju ušla da napada mene i druge, rekla mi je da sam je ja izdao jer sam to izneo za stolom - naveo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti nije čudno da ti poveri priču koju nije ni svom mužu nije ispričala - upitao ga je voditelj Milan Milošević.
Ne znam. Ona je bila svesna da se to sluša sve, bubica je bila pored nje. Ona je namazana, inteligentna, zna šta radi - zaključio je Karić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'