AKTUELNO

Kulićka smatra da će Dalila dati suprugu šut kartu.

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 3" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja zanimaju vernu pubiliku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Ivu nagovarala protiv Karića, pa si je slala Mateji, a onda si naprasno počela da se šlihtaš tom Kariću i da mu udeljuješ komplimente svakodnevno - pročitao je voditelj pitanje za Dalilu Dragojević.
Kada je Mateja krenuo kod nje, ja sam njemu govorila: "Šta to radiš?", isto tako kada je on njoj prilazio, ona se smeškala. Ona je meni priznala da se njoj Mateja na neki način dopada, da joj se dopada fizički. Posle toga smo razgovarale i ja čujem da je odnela zvaničnu tortu u izolaciju. Ona mi je rekla da emocije ne može da stavi na "off". Nakon toga smo se posvađale oko 300 dinara. Nakon toga je ona slagala Karića da sam ja Mateju gurala kod nje u krevet. Stefan i ja se poznajemo odavno. Ja ne znam zašto bih bežala od momka koji mi ništa nažao nije učinio. Dejan mu samo zamera zbog one psovke, ali ja sam mu rekla da se dečko kaje. Ja sam uvek imala više muškog društva nego ženskog. Svi su bili ljubomorni na mene. Ja ne znam zašto bih se sklanjala od Stefana zbog nekih pitanja. Ja sam rekla da je Stefan ovde najlepši muškarac. Sviđa mi se što ima stav. Kada se ovde sklapalo ko je njegov tip devojke, on je rekao da mu se dopada moj karakter i moja harzima - rekla je Dalia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je izabrao kao najlepšu devojku. Uopšte nisam primetio da me žena gleda tim očima. Žao mi je što se to desilo. Ja sam prvi koji je svojoj devojci nosio i torbe i sve. U tom trenutku nisam znao šta da kažem. O vama mislim sve najlepše - rekao je Karić.
Ja ne znam šta će udatoj ženi, takav komentar da postoji neko pitanje "sa kim bi bila". Dejan je uči šta da kaže. Dalila ne voli momke kao što je Dejan. Smatram da joj se sviđaju i Tomović i Karić. Dalila gleda one muškarce za koje je prethodno čula da im se dopada. Dejan će preko svega da pređe. Dejan je momak koji dopušta da ga žena izdržava. Dejane, ti ćeš ubrzo biti "pa-pa" - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Marijinog izlaganja, oglasila se i Miljana Kulić koja je osula paljbu po Dalili zbog druženja sa Vladimirom.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

'