AKTUELNO

Drama za crnim stolom.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" bilo je upućeno Lepom Mići, a postavila ga je Zorica Marković. Pre toga je Zorica imala žestoko prepucavanje sa bračnim parom Dragojević.

Sinoć kada smo videli klip iz izolacije, propustila sam da li si se oglasio vezano za ispovest Kamile (Dalile) prema Kariću - upitala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć komentarisao to, rekao sam da ako kažeš da ćeš se distancirati, ne ide priča i ispovest. Ja sam osudio Dalilu, mislim da je to ružno sa njene strane, nije trebalo to da radi. Ako da reč da će se distancirati, treba to uradi - odgovorio je Mića, pa postavio pitanje Nikoli Orozoviću:
Orozoviću, na pitanje jednog zadruga: "Sa kojim bi devojkom iz "Zadruge" bio?", koji je bio tvoj odgovor? - upitao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Krunić, ali ja je nikada ne bih muvao. To sam rekao i Ivani, da imam najbolje mišljenje o njoj, i da nemamo prijateljski odnos, da bi možda bilo. Da nismo drugari, da je drugačija situacija... Ja nju gledam kao sestru. I ono za srce je bila šala, ne muvam je. Ona mi je najbolja devojka od svih devojaka - rekao je Nikola.
Što to nisi pričao dok je bila slobodna? Uvek se mešaš, to si radio i Kendiju i Milanu - dobacili su Dragojevići.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola, znaš koliko te gotivim. Ovim stvarima ti presuđuješ, utičeš na naše prijateljstvo, da moram da ga prekinem - rekla je Ivana.
Bane je uticao na tebe - uzvratio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Nikola Orozović

#Zadruga 3

'