AKTUELNO

Neviđena rasprava za crnim stolom!

Nakon "Nominacija" u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" usledila je "Igra isitne". Dejan Dragojević je pitao Ivanu Šopić zbog čega se u toku emisije posvađala sa Markom Janjuševićem.

Na samom početku Šopićka se izrazila želju da se izvini Maji Marinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, dugujem ti izvinjenje, znam da nisi očekivala. Najviše sam ti zamerila kada si pomislila da smo te Iva i ja ogovarale, a nismo. Kada smo ti i ja počele da se peckamo, Iva je pametno sela, nije se mešala. Išla si naokolo govorila kako ja tebe ogovaram, čudno gledam, a to nije tačno. Izvinjam ti što sam te onoliko izvređavala, ali ti zameram šta si pričala meni iza leđa - rekla je Ivana, a onda se osvrnula na odnos sa Janjuševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja se družimo bolje nego ti i on. On meni govori da ti njega smaraš, meni je predstavljeno da si ti predmet sprdnje. Rekla si da nisi prešla granicu, danas čujem šta ti je pisao na bubici i tako dalje. Mislila sam da si luda i da ga spopadaš, ali to nije očigledno tako. Prvi put čuje da on nju gotivi, da oni imaju neki odnos. Mislila sam da je oni gledaju kao dileju. Moj odnos sa Pešićkom je korektan, on beži od mene, a nema potrebe. Sad će ispasti da sam kontradiktorna, ali često u afektu kažem što ne mislim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno da sam rekao da ću da otkačim Šopićku, već da ćemo u utorak da se družimo sa njom, ovo što je Zola rekao je laž. Zola, hteo si Maju da spustiš, to nije lepo - rekao je Janjuš.
Lažeš! Praviš priču da dve devojke žele da se takmiče ko će da ti bude bolja drugarica - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je u toku rasprave otkrila šta joj je Janjušević napisao na bubici:

Dobro znaš šta je pisalo na bubici: "Ti si moja!" - otkrila je Maja.
Ne može da stane sve, trebalo je da stoji: "Ti si moja favorito", jer se tako zovemo. Evo sada ću reći isitinu, ja se sa tobom sprdam, Majo - dodao je Janjuš.
Ne možete da govorite da sam zaljubljena u Janjuša, jer nisam. Nije vam ni u malom mozgu o kome je reč - rekla je Marinkovićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta.

Autor: S.Š.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

'