AKTUELNO

Nije štedela reči za svoju rijaliti drugaricu.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Stanija Dobrojević je imala pitanje za svoje cimerke Lunu Đogani i Jelenu Krunić. Ona je od njih zahtevala objašnjenje zbog čega su prestale da se druže sa Zerinom Hećo, sa kojom su bile nerazdvojne.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i Jelena su istakle da je glavni problem njihovog prijateljstva zato što Zerina konstantno potencira svoje probleme sa Banetom Čolakom i u svakoj priči je ona najbitnija.

Šta se desilo između tebe (Krunićeve), Zerine i Lune? Šta se desilo pa je puklo prijateljstvo između vas tri? - uputila je Stanija pitanje Jeleni i Luni.
Što se tiče Zerine, ja nikoga ne ostavljam. Niko je nije ostavio. Samo sam odustala od priče da budem savetnik, jer ona radi kako želi. Osećam se kao budala. Ovog dečka (Baneta) sam udarala i napadala samo zbog nje. Smatram da u životu ima mnogo većih problema od Baneta Čolaka. Životni problemi su zdravlje i porodica, meni nije problem da te je dečko ostavio. Nije zaslužila da joj ja ovde budem prijatelj. Smatram da je sebična i da misli samo o svojim problemima. Nikad nije prišla meni da me pita da li mi ( Luna i Marko) imamo neki problem - ispričala je Luna sa kojom je u potpunosti bila saglasna Jelena Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dok su se ostali veselili, Luna i Marko se osamili ispod jorgana! Iskrali se sa rođendana, pa u hotelu radili OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'