AKTUELNO

Mina je priznala Ajdarpašiću da je znala da Tomović ima devojku.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su se osamili u spavaćoj sobi tokom večerašnje žurke i tom prilikom pričali o Vladimiru Tomoviću.

Naime, Mina je bila znatiželjna šta je pravi razlog sukoba Mensura i Vladimira, ali je on i dalje ostao tajnovit.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je on hteo da preskoči, ja bih preskočila za njim. Ja kada nekog zavolim, to je to. Ja sam takva. Ja o njemu mišljenje do kraja neću promeniti. Krivo mi je što vi imate takav odnos. Meni je krivo što ja sada sedim sa tobom. Meni je mama odmah kada je došla rekla da mu je tu devojka. Od prvog dana sam znala, ali jednostavno moja je greška što se ja tako ponašam - pričala je Mina.
Ja sam rekao da bi smu skinuo ribu. Imaš lepe oči osmeh. Neka stoji to da se ja nikom ne sviđam. Svi su navikli na bolje frajere - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene zabaviš u toku dana iako ja ne pričam sa tobom. Ja znam ko je meni u zatvoru. Šta ti imaš sa Vladimirom tako strašno, što se ponašate tako kako se ponašate? U čemu je problem? - bila je znatiželjna Mina.
Nije ništa strašno. Ja nikoga nisam morao da zovem. Ja sam ušao u rijaliti, sprdam se, ja nikome ne pretim - pričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'