AKTUELNO

Mina je ponovo priznala da ga voli.

Mina Vrbaški bila je oduševljena sinoćnom žurkom, a činjenica je da je zadrugarka sve vreme bila nasmejana iako je Nemanja Đerić Đekson bio pored njegove Andrijane Radonjić koju je grlio i ljubio.

Nakon što je spektakl bio završen, Mina je pokušala da mu se ponovo približi, a posle kraćeg razgovora Đekson je odlučio da krene na spavanje, ali ga je ona sprečila tako što je odlučila da mu ispriča jedan tužan san.

Što me ostavljaš? Kul mi je da blejim sa tobom...nemoj da mi želiš laku noć - bila je pripita Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa, mislio sam da si završila razgovor... - rekao je Đekson.
Otišla sam da legnem posle veridbe i sanjala sam svog oca kako me maltretira i zvala sam mamu da mi pomogne i da me spasi, a to se nije desilo. Ja sam bežala i nisam uspela da pobegnem, baš sam se uplašila. Sve ono što se desilo Zorani dok je pričala. Sve je bilo mnogo gore, tukao me kroz grad. Boris me dozivao i govorio mi: Vrati se zbog mene! Probudila sam se, bila sam mokra i posle sam opet sanjala isto - rekla je Mina.

Takmičar je pažljivo slušao njene reči, a onda joj je priznao nešto što šira javnost nije znala, a svakako da su mnogi zbog ovoga ostali bez teksta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slušaj, imam 28 godina. Moj ćale je bio narkoman i ostao sam bez njega i sve. Kad si ti dobra osoba, ja sam go*no, razumeš? Ali, stvarno, imam visoko mišljenje o sebi i mislim da sam kul i mogu lepo da zaspim i to. I, kad si ti dobar, ne sanjaš takve stvari - priznao je Đekson.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li bi voleo da me nosiš na duši? Ja onaj nož gledam u kuhinji... nosićeš me ti ili Andrijana...svaki put ja tvoju dobrotu iskoristim, ali nisam želela to. Nije mi lako uopšte, ceo dan sam preplakala - nastavila je Mina.

Nemanja nije bio emotivan zbog njenog stanja u kom se nalazila, a kada ju je napustio i otišao u sobu, ona je briznula u plač i nekoliko puta izgovorila da ovu situaciju više ne može da izdrži.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne mogu više ovo da izdržim, ja njega volim... - vikala je Mina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'