AKTUELNO

Priznala da je Dejan ljubomoran.

Na sledećem snimku zadrugari su mogli da vide i čuju kako je Dalila Dragojević odbrusila svom suprugu Dejanu, kada je došao da vidi gde je i zašto nije došla na vreme u krevet. Pored njih je u tom trenutku bio Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo samo pravili reklamu za seriju koja se vrti iza nas. Čekao sam vas da vidim kako ćete reagovati. Ja sam ovo već komentarisao na pitanjima gledalaca. To je bilo u utorak, kad su svi ludovali, ja sam izašao da vidim gde je, navikao sam na to. Nisam primetio ništa sem sa Đedovićem što priča, meni on nije nešto pouzdan. Zanimalo me je gde je, uhodim je, neka ona to doživi kako doživi. Šta god da se desi, uvek je kontra - rekao je Dejan.
Smešno je da se pusti video i da bilo ko ustane i kaže: "Nemam šta da kažem, mi ćemo to nasamo", onda ne bi ni postojali klipovi. Najbitnija su naša mišljenja. Ja ću da komentarišem uvek priče koje komentarišu ljudi napolju. Ja zaista nemam potrebu, ne želim da komentarišem kad mi neko postavi pitanje zašto se ja ne sređujem. Za sebe sam uvek bila najlepša, najčistija, tako da te komentare neću da komentarišem. Nisam došla u rijaliti da radim neke stvari koje nisu transparentne. Primetila sam kod Dejana ono što do sada nisam primećivala. Nerviralo me je kad neće da mi da komentar kad ga pitam da li mi nešto lepo stoji. Meni je to bilo smešno i simpatično. Rekla sam mu da sam primetila da je ljubomoran, kaže mi da se ogrnem, da obučem nešto preko, pitala sam ga zašto to radi, on je rekao da nije postao ljubomoran. On je meni prebacio što nisam primetila da je on ušao, što nisam došla sat vremena u spavaću sobu. Međutim, od te žurke je to krenulo - navela je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je upitao Dalilu da li je njena svađa sa Dejanom krenula na žurki, kada su mnogi primetili varnice između nje i Stefana Karića, te da li bi prekinula druženje sa Karićem ako bi joj Dejan to tražio.

Nije to tad bilo. Mi smo imali izbor za najlepu devojku i najlepšeg momka. I on je rekao za Stefana, kao i za Draganu, oboje smo izabrali njih dvoje. Rekla sam da Stefan ima te osobine i karakter da najviše liči na Dejana. Nikad mi ništa nije prebacio, niti rekao nešto za Stefana. Njih dvojica se konstantno sprdaju, nisam primetila neku netrpeljivost. Dejan nije takav momak da bi pravio neke scene, nikad mi nije prebacio za neko druženje. Jeste se pojavilo nešto, lagala bih kad bi rekla da se nije pojavilo. Mi smo muž i žena, mnogi su komentarisali da se ne razdvajamo. Danas se desilo to da sam izašla da zapalim cigaru, on ostao u sobi i rekao mi: "Neću da ispada da te uhodim" - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'