AKTUELNO

Pričala je o Janjušu, a onda su poželeli da saznaju više pikanterija iz njenog s*ksualnog života.

Danas su se zadrugari samoinicijativno okupili u Beloj kući, gde su igrali igru istine, pa je nekolicina njih odlučila da iskoristi priliku da od nove zadrugarke Ane Korać sazna ko joj se od muškaraca u rijalitiju dopada, a ko ne.

Foto: TvPink Printscreen

- Marko mi je lep dečko, ali imamo totalno drugi odnos, družimo se i napolju i ovde. Ali, mnogo je lep. Đekson nije moj tip muškarca, ali nije moj tip uopšte.. Mnogo psuje, ja ne volim to, to ti zameram. Baš me iritira to, ja to psovanje ne volim - objasnila je Ana, a onda su je pitali da li joj se dopada Marko Janjušević Janjuš, sa kojim je često povezuju.

Foto: TvPink Printscreen

- Janjuš mi je zanimljiv jer je mnogo duhovit, fizički nije moj tip - bila je jasna Ana.

Milan Milošević je rešio da igru učini još zanimljivijom, pa je Koraćevu upitao da li je imala nekada seksualni odnos sa osobom istog pola.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne, nikad u životu, baš nikad. Možda sam se poljubila na "blic" sa devojkom - rekla je Ana, što je mnoge iznenadilo, a onda ju je Bane Čolak upitao da li je imala odnos sa životinjama, što je sve nasmejalo do suza.

Foto: TvPink Printscreen

- Bora imao aferu s životinjama, hteo da j*be kozu, pa zato pitam -  bez dlake na jeziku rekao je Bane, a kako je Bora reagovao pogledajte u snimku:

Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#starleta

'