AKTUELNO

Pukla tikva!

"Da li si svesna da svojim bezobraznim ponašanjem nanosiš Mioni Jovanović veliku štetu i zbog čega treba da bude okarakterisana kao osoba koja to nije?" - bilo je pitanje za Mimu Živković, koja se ovom prilikom našla na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam na osnovu čega je postavljeno to pitanje. Nikada je nisam gušila. Ja joj dajem savete u vezi porodice, pevanja, svega... Ja sam čista. Uvek sam je branila ovde. Ja nisam robot i meni treba neko da stane uz mene. Ja sam hiljadu puta pričala sa njom... Mi se družimo i prija nam, kad smo normalne. Ja sam sinoć tražila samo malo saosećajnosti sa njene strane. Kako ja nju tu gušim, nije mi jasno? Uvek sam je branila. Sinoć sam samo tražila da kaže: "Naravno da me ne guši", ona je počela da peva. Da li je toliko teško da kaže? Ne želim da trošim svoje emocije na nju. Ja neću više da se družim sa njom. Ja stavljam tačku na naše prijateljstvo - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona nema osećaj, ona je kamen - rekla je Dalila, a onda se svima obratila i Miona.
Au, brate, šta ti pričaš? Pričala sam sa Mićom sinoć i odlučila sam jednostavno... Ovde sam došla sama za sebe. Ja ne tražim da se ona svađa za mene, ali to traži od mene. Ja neću to da radim. Nismo drugarice. Pokušava da mi nametne svoje stavove. Agresivna si, to mi se ne sviđa i ne zanima mi više - pričala je Miona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'