AKTUELNO

Pukla tikva!

Jedan od priloga koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" je razgovor Saške Karan i Marka Đedovića sa zadrugarima, kada su komentarisali da će Filip Reljić odabrati Mateju Matijevića za omiljenu osobu, zbog toga što smatraju da je zaljubljen u njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je nastao haos između Filipa, Mateje i Tare, a ovi zadrugari zbog ove teme ušli su u raspravu i nakon emisije "Gledanje snimaka".

Ja neću da fejkujem reakciju. Ja neću da me polivaju g*vnima, ti se smeškaš tada. Ja ću da ih nad*vam k*rcem. Ja znam sebe, imao sam 500 riba napolju i boli me k*rac da ja dokazujem svoju s*ksualnost. Ti dozvoljavaj tu sprdnju, ja neću. Moraš da paziš šta pričaš, govoriš: "Pereš", moraš da biraš reči - rekao je Mateja Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš da ja fejkujem reakciju? Ja se smejem, jer mi je smešno, a ti se pališ. Ovo je iskazivanje tuđeg mišljenja. Brate, vidi se da je sprdnja. Ti se pališ i daješ zeleno svetlo toj sprdnji - rekao je Filip, pa se obratio Tari: Tara, ti si za mene jedno g*vno i više se nećemo družiti. Ti si g*vno i kraj!

Foto: TV Pink Printscreen

Za to g*vno ću da ti kažem: "Hvala" i neću iznositi svoje mišljenje. Znaš koliko ja zadržavam svoje mišljenje, neće ti biti dobro kada ga čuješ - rekla je Tara Filipu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'