AKTUELNO

Iskoristila porodični sastanak da mu se obrati.

Nakon izlaganja Marije Kulić na današnjem porodičnom sastanku, Miljana Kulić i Marko Đedović su se posvađali zbog redosleda izlaganja, a kada su se tenzije smirile, Iva Grgurić je ustala da prokomentariše odnose u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi odnos, odnos između Stefana i mene. Mi ne komuniciramo zbog nekih mojih postupaka, to sam i zaslužila. Želela bih da se javno izvinim Stefanu. Stefane, ja ti garantujem da ne igram rijaliti, moje emocije su iskrene. Stefan nije glavni krivac zbog našeg raskida, ja sam veći krivac. Svaki put kada bih dobila neko negativno pitanje, ja bih dodala. Molim moju podršku da mu ne postavlja negativna pitanja. Htela bih da ostanemo u korektnim odnosima - rekla je Iva, pa progovorila o Vladimiru Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da su Stefan i on prijatelji. Mislim da podržavaš svog prijatelja, u revoltu sam rekla da me kanališ. Što se tiče ivane Šopić, Ivani se neću izviniti. Ako smatra da imam simpatije prema Filipu, onda je okej reagovala, ali ja garantujem da ih nemam. Rekla sam da mi je žao što nisam dobila deo Stefanove nagrade - počela je Iva, a onda se Maja Marinković ubacila:
Moram samo da kažem, izvinjavam se što upadam u reč, nisam pristrasna. Stala sam na Ivinu stranu kada su je svi napali, jer su joj se nakačili na grbaču kada su ona i Stefan raskinuli. Ona i ja imam okej komunikaciju, ali ne mogu da shvatim da sada priča ovu priču. Rekla je da Stefan nije ispao fer, rekla je to na grub način. Da ona ispada stipsa što ne daje eurokrem, a ovamo... Ne mogu da shvatim jednu stvar, ako se jedna priča priča van crnog stola, treba da se ponovi i ovde - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da govorim pred svima da me je zabolelo to, to ću njemu reći u četiri oka. Rekla sam Marijani i Maji da mi je bilo krivo. Mene guši celokupni odnos sa njim. Zapitala sam se da li je ikada postojala neka emocija prema meni - objasnila je Grgurićeva.
Bilo je rečeno na totalno drugačiji način, a komentarisala je i kako dobro izgleda Vuk Mob - pobunila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne bih pohvalila dečka kad super izgleda? A obratiću se i Stefanu, svi drugi su mi ponudili, osim tebe. Smatram da sam zaslužila bar čokoladicu kao tvoja bivša devojka - rekla je Iva.
Da si zaslužila, ponudio bih te - odgovorio joj je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'