AKTUELNO

Sinoć je bilo žestoko.

"Što ste svi kao hijene skočili na Orozovića?" - bilo je pitanje koje su dobili u emisiji "Pitanja gledalaca" Stefan Kandić, Filip Reljić, Mateja Matijević i Tara Simov, članovi čuvenog III/2. Inače, tokom žurke u utorak veče izbila je velika svađa na imanju nakon što je Nikola Orozović tvrdio da je Iva Grgurić uzela njegovu hranu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nju danima vređao po imanju. On je nastavio da vređa. Sinoć na žurki smo Tara i ja krenuli ka kući, nisam video pljeskavicu... Ja se slažem da se Tara meša u mnoge situacije gde joj nije mesto, ali se slažem sa ovim što je Karić danas rekao. Vidim bika koji urla na moju devojku, vidim da mu se vrat zacrveneo i ja sam tu pop*zdeo u momentu. Želeo sam da stanem između njih. Drago mi je da vidim da ima neko ko bi skočio za mene - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je bilo sinoć, ja razumem Mateju, ja bih isto postupio... Jedino se ne slažem što je Kendi uleteo u fizički kontakt sa Orozovićem - rekao je Filip Reljić.
Mene jeste sramota, krivo mi je zbog svega. Nije mi jedino krivo što sam skočio zbog druga. Ja sam protiv fizičkog kontakta. Nemam opravdanje za to što sam uradio... Između Orozovića i nas se više problemčića dešavalo - pričao je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila ta koja je fizički nasrnula Nikola na tebe, ali si mi se ti unosio pre toga. Ja sam kriva, to je deo mene... To mi svako zamera. Moje je da se sklanjam od problema i konflikta, alkohol nije kriv za to. U određenim situacijama reagujem prenaglašeno - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam problem sa celim III/2. Ja sam već dva, tri meseca isfrustriran jer mi se krade hrana. Ja sam stavio kesu, video sam Ivu da je uzima, onda sam joj rekao da otvori kesu... Desilo se da je Tara uletela, Mateja me povukao, uleteo ostatak ekipe... Ja sam ušao u kuću, Iva mi je prišla i lupila šamar. Ja sam bio apsolutno ubeđen da je to moje - rekao je Nikola.
Ceo dan si izmišljao šta da kažeš i složiš tu tužnu facu - odbrusila mu je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo pogrešili. Pogrešio je i on, i ja... Meni je danas bio Božić, ja sam se osećala loše jer sam tako postupila. Ništa loše nisam radila. Ne bi došlo do toga da Tara nije upala, da Mateja nije ušao... Nisam to trebala da napravim, dobila sam zasluženu kaznu - pričala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'