AKTUELNO

Žestoko!

Zadrugari večeras odgovaraju na vaša pitanja, te je voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao za Ivanu Šopić: "Otkud tolika mržnja prema Jeleni i zašto lažeš da je zaljubljena u njega (u Filipa)?".

Apsolutno ne osećam mržnju prema njoj, ona je traži ovde, ona je podmukla, njeni postupci to govore, mržnju ne osećam, osećam razočarenje, mogla sam ruku u vatru da stavim za to prijateljstvo, ona nikad neće priznati da joj se sviđa Filip, on nije pio sinoć možda se uplašio da se nešto ne desi između njih. Ja sam se distancirala i od njega i od Jelene, ja sam ga pitala da imamo normalan odnos, on to ne želi, ja izbegavam vidno neke ljude, družim se samo sa pozitivnim ljudima. Mislim da joj se Filip svideo, oni su počeli da se druže otkako smo Filip i ja u vezi. Veza nam se pokolebala kada si negativno odgovorio na pitanje novinara da li bi se promenio zbog mene. Ja sam Tomovića provalila i zaključila da neću da budem sa njim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pio zbog sebe da ne bih ispao alkoholičar, može da mi se zameri to što ne znam da pijem, nisam se muvao ni sa kim jer nemam potrebu, ona samo traži razlog, videće se da između Jelene i mene nema ništa. Ti svoje mišljenje plasiraš da je tačno, to je subjektivno. Nemoj da me zaj*bavaš, ispada da ona nije ništa uradila, a prva je napravila problem sa Tomovićem - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Vladimir rekao da sam se zaklela u rođenog brata to samo dokazuje da nekim ljudima ništa nije sveto, ona zna da je meni brat bitan, a ona i dalje tvrdi da sam ja zaljubljena u njega. Ona koristi svaku priliku da me uvredi i optuži - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se smuvala sa Filipom, a sviđao joj se Tomović, u neprijatnu situaciju dovodiš oženjenog čoveka koji je ovde došao da zaradi za porodicu. Njeni prijatelji su videli i zaključili da je prevazišla svaku meru. Ona je bila u svojoj glavi u vezi, on nju na žurki nije pogledao kada je bio trezan, kako će da te poštuju ljudi? Jelena joj je bila najbolja prijateljica - ubacio se Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'