AKTUELNO

Otvorio dušu!

Bora Santana je bio sledeći zadrugar koji je porazgovarao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Odmah na početku razgovora se dotakao rođenske čestitke koju je uputila drugarica Milice Kemez, u kojoj je pisalo da se kloni Bore, što ga je povredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše zbog toga što sa njom od prvog dana nisam imao konflikt, povratila mi je pozitivnu energiju. Nisam zaljubljen u nju, prija mi kad ležimo zajedno, pričamo. Tačno vidim da su ljubomorni što se druži sa mnom. Takav sam tip, volim da budem okružen lepim devojkama. Povredilo me je to, ja ne očekujem da mene neko pozdravlja na silu. Rijaliti je druga priča, ne treba da se mešaju u to. Kad sam saznao da je to njena najbolja prijateljica napisala, bilo mi je krivo. Potreslo me je to mnogo. Razmišljao sam, vidim da ona podržava nju i Kendija, i treba. Milici se on ne sviđa, meni je to pričala. I onda je možda pomislila devojka da ja pravim neke priče. Ja nikada ne pravim takve stvari, možda je mislila da ću da se zaljubim u nju - započeo je Bora, pa je dodao:
Ja sada tražim neku zanimaciju. Sada mi je samo krivo zbog ovoga. Ona meni još pred žurku kaže da ja stanem pored nje sa Jelenom. Krivo mi je - ispričao je Bora, a potom otkrio da li postoji neka devojka koja ga je zaintrigirala. Meni fali ženska osoba, da me neka devojka smiri. Milica mi najviše prija, Jelena isto. Doživeo sam ovde emotivni šok. Napolju ludilo sa devojkama, a ovde beže devojke od mene, kao da sam šugav i onda se ja smorim.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'