AKTUELNO

Otvorio dušu pred milionima!

U emisiji "Pitanja novinara" predstavnici sedme sile želeli su da saznaju kako se Iva Grgurić oseća povodom optužbi bivšeg dečka Stefana Karića, da su njene emocije prema njemu lažne.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da kažem, ispašće da glumim žrtvu, da patetišem. Svaki moj postupak on zumira, da li sam uradilo ovo, ili ono. Nisam znala da je rekao da sam dr*lja, znala sam samo za reč prostitutka. Povredilo me je od osobe prema kojoj sam imala emocije i sada ih imam. Nisi se ni izvinio, Stefane! - tvrdila je Iva.
Niti ću ti se izviniti! Baš zbog tog tvog ponašanja sad! J*bem ti sunce smrdljivo, pun mi je k*rac - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić osvrnuo se na trenutak kada je izjavio da mu je žao što su mu bliski prijatelji u zatvoru, ali i odnos sa Ivom.

Nije za pohvalu što su mi prijatelji u zatvoru, emocije su mi proradile. Pukao sam, žao mi je što su u zatvoru. Svi greše, pa i ja. Došlo mi je, ne znam ni sam šta sam uradio, jednostavno sam takav kada popijem, neću više da konzumiram alkohol. Najviše mi smeta što se folira, što laže. Prišla mi je tu noć i rekla da sam u pravu da je naša priča napumpana, da su drugi potencirali, da je shvatila našu priču neozbiljno. Kada sam joj rekao da je želela da ispadne žrtva, ona se nasmejala. Pitao sam je koliko je imala emocija prema meni, rekla je: "5%". Sve mi je bilo jasno kada je rekla da sam za sve bio u pravu. Rekla je da je raskinula sa dečkom pre Zadruge i da ga i dalje voli. Ne može sa mnom da bude u vezi neko ko je folirant! Ja sam ispao magarac - objasnio je Stefan.
Eto to je problem. Ispao si magarac, to te boli, proradila ti je sujeta - rekla je Iva.
Jednostavno, imao sam devojke, znam sada šta hoću. Ne pravim harem, nego mi treba Hurem - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li mu je krivo što je Iva dobila stvari od bivšeg dečka, Karić je tvrdio.

Nije mi krivo, drago mi je kada joj šalju stvari. Znači da je bila dobra prema njima - odgovorio je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić i Stefan Karić

'