AKTUELNO

Ostali su svi u čudu.

Ovonedeljni vođa Ivana Šopić je prema svom nahođenju podelila budžete svojim cimerima, a mnogi su bili šokirani, iznenađeni i razočarani zbog njene odluke, jer im je na ovaj način pokaže da je zaboravila na osobe koje su joj mnogo pomogle od samog starta njihovog učešća.

Svi su jedva dočekali da čuju Jelenu Pešić i njen komentar na to što je od bivše drugarice dobila srednji budžet, a onda joj je pred svima priznala da je prema jednom zadrugaru ispala nekorektna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Ivana u pitanju, nisam mogla da skontam koji ću budžet dobiti. Srednji, pokazuje neku ravnodušnost. I da mi je dala mali, našla bih objašnjenje. Mlađa je u pravu, rekla si da ne zaboravljaš ljudima koji su ti pomagali. Mlađa je nama uvek izlazio u susret i trebalo je da dobije veliki. Ogrešila si se što se njega tiče i to je to. Ja sam zadovoljna i mislim da je korektno - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva je i bivšem dečku Filipu Đukiću dala srednji budžet uz obrazloženje koje mu se nije dopalo, pa je sa njom ušao u raspravu.

Što se mene tiče, totalno nerealno. Trebalo je da dobijem mali budžet, kao što bih i ja tebi dao. Rekla si da si mi dala srednji iako sam pravila sr*nja. Iznervirao sam se kad si rekla za zicer i na radiju kad si izabrala Janjuša, pa meni rekla da si uradila namerno. To su razlozi zbog kojih ja ovako reagujem. Ti si raskinula sa mnom najnormalnije, isto tako sam i reagovao. Ja niti gledam šta radiš, niti obraćam pažnju - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je razlika između tebe i mene, ti Fićfirić a ja sam šmeker - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim ti počinješ sa ironijom, spominješ Taru i Mimu, znači da je to nemoć - rekao je Filip.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'