AKTUELNO

Žestoko!

Voditelj Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Ivu Grgurić tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja se održava ove noći pod krovom Bele kuće rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je glasilo: "Dokle ćeš lagati ovaj narod i da li ti misliš da narod ne vidi i da nema mozak? Toliko negativno deluješ na Stefana Karića, a kad se tebi postave pitanja od strane novinara, a u vezi njega, kako ti sklopiš facu, to ti samo umeš. Svaki put ti ponižavaš njega, ali na takav kvaran i bezobrazan način napraviš tu facu da nas zaboli glava. Da li misliš da je narod glup?", a tokom Ivinog izlaganja nastala je velika svađa za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je narod glup. Ja govorim samo ono što osećam. Možda to tako negativno na njega deluje. Smatram da ja njemu ne trebam. Eto, loše utičem na njega. Loše utiču moji odgovori... Više neću odgovarati na pitanja o njemu. Završavamo, ja krećem sama, on kreće sam i to je to - rekla je Iva.
Smatram da ona utiče na njega negativno... Stefan je toliko lep i fin da nije zaslužio da ga ponižava sa pevačima. Svako njeno ponašanje osuđujem, jer smatram da je ušla nasilno u vezu. Tek sada vidim da ona nema emocija prema njemu. On i da hoće, ona nema dovoljan kapacitet. Niti je dovoljno pametna, niti kapira šta joj priča. Na kakvog ti on momka liči da ti sa golom zadnjicom izađeš na slikanje? Providna je! - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Haljina je do poda! Haljina je prelepa! Gore sam obučena išla na žurke i niko mi ništa nije rekao. On je izrevolitran zbog radija, jer je on očekivao da ja nešto kažem, a ja sam rekla ono što ja osećam. Niko me nije posavetovao. Kažem sve za ovim stolom, zato što nemam komunikaciju sa njim oči u oči, ja ne mogu da gutam i trpim. Neću preći sigurno preko toga od danas. Neću da mi neko govori da sam prostitutka. Ja znam da nisam prostitutka - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam taj koji je gradio tu vezu mesec dana, ja da sam hteo da budem neozbiljan bio bih ranije sa njom. Šta god da sam joj rekao ispalo je kao da je spuštam i ponižavam - pričao je Stefan.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'