AKTUELNO

Udarila na svoju drugaricu!

Naredno pitanje bilo je za Staniju Dobrojević i Maju Mariković, a bilo je u vezi sa prošlom žurkom. Naime, ono što su i gledaoci primetili jeste da se Maja nekoliko puta presvlačila tokom provoda u ulici Poroka, ali i da je igrala samo do onog trenutka do kad je Marko Miljković bio u kazinu.

Pošto je Miljković rano otišao sa žurke, vas dve ste prestale da igrate i videlo se da vam je dosadno. Da li imate inspiraciju da se uvijate na žurki samo kada je Miljković tu? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam još na žurki rekla da mi je bilo dosadno. Mića mi je kupio hranu, pa sam otišla posle u izolaciju. Ti fanatici i ta pitanja, koji redovno prate, neka bolje osmotre situaciju - bila je kratka Maja.
Što se tiče žurke, Maja je odlazila koliko puta da se presvuče, kada je Marko otišao sa žurke, otišla je i Maja. Nije nam se ni javila, Marijana i ja smo ostale do kraja žurke. Posle onoga kada sam ga nagazila na žurki, neka bude da je to namerno, Maja jeste moja drugarica, ali što se tiče veze sa muškarcima, ne podržavam to. Maja se upalila, afera "Viljuška", bradavice, ja to nisam videla, osim kad smo sedeli u kazinu i kad smo videli to - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je uspela da zavede moj penis pre osam meseci i to je jedino što je ona uspela. Toaleta koja je očekivala pitanja danas - dobacio je Miljković.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'