AKTUELNO

Sad je sve jasnije!

Dalila Dragojević nastavila je sa svojim izlaganjem u vezi sa ponašanjem Vladimira Tomovića, ali je pre toga i Dejan Dragojević morao da prokomentariše odnos Filipa Đukića koji ne sme da se suprotstavi Tomoviću.

Njegovo zapažanje zaintrigiralo je sve, a Lepi Mića je odmah skočio kako bi još jednom pokazao da je za pojedina ,,prijateljstva" bio u pravu.

Filip je bio spominjan u par situacija i u negativnom kontekstu, a nikad nije odreagovao! Ovde se hvata za mene i Dalilu. Ja sam pitao Đedovića, ja bih isto reagovao kao Vladimir, a razumem i Dalilu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde jednom prilikom komentarisao družbu, jedini pravi prijatelj sam ovde bio ja! Uvek sam govorio Tomoviću šta mislim, niko drugi! - rekao je Lepi Mića.

Dalila mu se odmah pridružila, a Jelena Pešić je odmah shvatila da je Vladimir za sve bio kriv.

Ja sam prva rekla da ste vi čopor, a vi ste se sp*dali sa nama kako se mi ne družimo ni sa kim! Svako će da nađe svoju priču, svako će da se okrene na svoju stranu! - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sad stvarno ne znam šta da kažem, Vladimir je sada sve preuzeo na sebe, a nema potrebe! - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, svi su bili saglasni sa Dalilom koja je istakla da je njen cimer počeo da gubi svoje stavove u rijalitiju.

Vladimir je počeo da gubi stav u rijalitiju, on više nema iskrenost koju je imao i što se tiče prijateljstva i ostalih odnosa - rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'