AKTUELNO

Sad mu je sve jasnije!

Jasmina Čolak i Bane Čolak su odmah nakon njenog ulaska započeli razgovor koji je potrajao, jer je ona kao majka vidno potresena morala da mu otvori oči i ukaže mu na katastrofalne greške koje je napravio od samog starta njegovog učešća.

Ona je aludirala na njegovu devojku Erminu Pašović, a nije mogla, a da mu ne prizna da je ispao loš čovek zbog načina na koji se ophodio prema Ivanu Krunić.

Ja osećam neku odgovornost, parče hleba smo ove delili zajedno - počeo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Krunić je više lepih stvari rekla o tebi, nego ona! Shvataš li ti to? Ako mi se obrati, ja mogu da potvrdim sve što sam rekla! Ona ne ume da priča normalno. Ona se svađa i raspravlja na niskom nivou, ovo je Zadruga. Naseo si na mnoge stvari. Da ima dobrotu u duši i Kinezi bi videli nešto u njoj. Ona je promašila ovaj rijaliti - rekla je Jasmina.
Ona bi volela da sednemo svo troje, ja hoću da to bude preda mnom! - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne spavam. Žderem se kući od sekiracije i ne mogu da verujem da li si ti slep?! Da li ti je rekla da se sa Gagijem poljubila u usta? Ona legne tebi na leđa i gleda u njega, znači da ne veruješ. Ona je ušla u rijaliti, onako prostački je izvređala Ivanu! Ne mogu da verujem da žena u njenim godinama...tj. ne zna se tačno ni koliko ima godina! Nisi stao u odbranu te devojke! Ispao si loš muškarac! - rekla je Jasmina.

Kako je Bane shvatio poentu svega što mu je majka ispričala, Čolak je sve potvrdio, a nema sumnje da će se posle ovog razgovora situacija znatno promeniti.

Ma, ona je meni rekla da ste vas sve u fantastičnim odnosima! Meni je to bilo čudno, nisam znao o čemu se radi... Što se Ivane tiče, da, u pravu si. Samo, ja nisam znao kakva je bila pozadina svega, nisam znao o čemu se radi - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'