AKTUELNO

Svi su ostali u čudu posle njenih reči.

Voditelj Dragan Marinković Maca stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Nominacije" mogla da počne.

Nominovani takmičari Jelena Pešić i Filip Đukić večeras će čuti šta njihovi cimeri zaista misle o njima, a izjave pojedinih bile su iznenađujuće za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov je iskreno priznala šta misli o njima, a Filipu nije bilo svejedno kada je još jednom pred svima otkrila koliko se dugo poznaju. Ni Mirko Gavrić nije bio suzdržan od komentara, pa je bio saglasan sa većinom koja misli da Pešićeva prikriva svoje mišljenje o pojedincima.

Filipa poznajem pet godina, izlazili smo, družili smo se. Volim ga i poštujem, dobar je dečko, kvalitetan, sve najbolje o njemu. Jelenu sam upoznala ovde, imala sam mišljenje da je namazana. I dalje se držim toga, ali je dobar čovek. U poslednje vreme mi se našla u par nekih situacija, ali moram da te nominujem - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je iskrena i da svoje mišljenje iznosi do kraja, ona ima kočnicu. Ona će u jednom momentu popustiti i izaći će erupcija različite energije. Nemam loše mišljenje, ali u ovoj situaciji glas dajem Filipu - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su jedva dočekali da čuju komentar Ivane Šopić, budući da je Jelena bila njena bliska prijateljica koja ju je ,,prodala" zbog dečka Filipa Đukića. Ona se našla između dve vatre, ali prema njenim rečima se može zaključiti da ju je više zabolela izdaja bliske drugarice, nego dečka sa kojim nije bila u ozbiljnoj vezi iako joj je značio.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da sam ovaj egzotičan primerak svrstala u kolekciju momaka kao što je Filip. Tu je i moja bivša drugarica. Poštedeću ih mojih reakcija. Mogu reći za FIlipa... Ne znam šta mi misli, to isto mogu da kažem i za Jelenu. Ne mogu da donesem zaključak kakvi su ljudi. Dve osobe o koje sam se opekla. S neke druge strane vodiću se time o koga sam se više opekla, a to je definitivno Jelena. Ne bih verovala da ću nju ikada poslati u izolaciju, ali život je maskenbal - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'