AKTUELNO

Snašla se u sekundi!

Nakon što je podelila ovonedeljne budžete, Ivana Šopić stala je na čelo crnog stola kako bi čula komentare zadrugara. Marija Kulić kritikovala je Šopićevu, istakavši da je pogrešila kada je podelila budžete Maji Marinković i Vladimiru Tomoviću.

Naredna zadrugarka bila je Dalila Dragojević koja je bila iznenađena izborom vođe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni slutila nisam da ćeš ti biti vođa, ali eto, drago mi je da si ti na toj poziciji, sad kad bi bilo ko skočio, bilo bi glupo. Mislim da imaš malu prednost, kao što sam imala i ja. Složila bih se sa Marijom, da je trebalo da daš malo šira obrazloženja, da objasniš neke stvari. Što se tiče mog budžeta, iskreno, svaki put kažem kako jeste, očekivala sam mali budžet, jer se ne družimo, ali te gotivim sve više i više. I da sam dobila mali budžet, ne bih se ljutila, bilo je tu osoba koje nisu trebale da dobiju veliki budžet, ako tebi to ne smeta, ne smeta ni meni, ali verujem da će večeras kod Milana u emisiji biti onih priča - izjavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što nisi ispoštovala svoje kadrove, Miljana je ovde rekla da si ti njoj rijaliti idol i ti treba od svog budžeta da odvojiš i da joj daš. To je od ljubavi do mržnje. Ja želim, Miljana, da vidim tvoju svađu sa Ivanom Šopić, ali si veoma mudra što ne ulaziš u raspravu sa njom - prokomentarisao je Vladimir Tomović.

Mateja Matijević ustao je i našalio se sa Šopićevom da mu je zasmetalo to što je dobio najmanji budžet, ali mu je onda zadrugarka vratila sličnom opaskom.

Tara, ja sam ti učinila uslugu da on i dalje zavisi od tebe - našalila se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'