AKTUELNO

Vapio je za razumevanjem, nakon što su ga zadrugari osudili!

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" povela se polemika oko toga što je Bane Čolak savetovao svoju devojku Erminu Pašović da treba da se podvrgne estetskim zahvatima, a mnogi zadrugari su mu to zamerili.

Nakon što je voditelj Milan Milošević napustio Belu kuću, Bane je sa svojom majkom Jasminom Čolak šetao imanjem, gde su sumirali utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih našao možda neke druge razloge da je opravdam! Rekao bih da mi se ne sviđa ta priča, ja ne bih rekao da me je sve slagala i da sam je zbog toga ostavio, ne bih je nikada kanalio. Ali meni je bilo lakše da mi to kaže. Nisam joj ja to predlagao, već je sama govorila, pričali smo u globalu. Ja sam to njoj govorio i ranije, da bežanjem odavde, beži od istine. Mene je ovo mnogo umorilo majko, ako hoćeš da pojedemo nešto zajedno - govorio je Čolak.
Reci mi koja je potreba da je opravdaš? Da opravdaš nešto što je ona uradila dok si ti bio u rijalitiju! Ako ne može sa tobom da ostvari vezu, ja smatram da ona ima mnogo više razloga da ostane ovde. Sine, misli da krajnji cilj, ona ima porodicu... - uzvratila mu je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga

'