AKTUELNO

Posle svega je odlučila!

Miljana Kulić je tokom ,,Igre istine" imala pitanje za Draganu Mitar, a bilo je u vezi njenog odnosa sa Edisom Fetićem i Vladimirom Tomovićem.

Htela sam da te pitam, s obzirom na to da sam primetila da se Tomović i ti igrate, da ste se dogovorili to još napolju? Ja ne podržavam to što on vara svoju ženu, reci mi da li ćeš u subotu zaista reći sa kim ćeš zaista biti ili ćeš nakon mesec dana to reći? I da li je ovaj čovek zaslužio posle svega što si pričala, da ti je desna ruka, posle onoga što ti se desilo sa Sinišom, da li zaslužuje da mu stvaraš probleme sa Tomovićem? - upitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da jednom stavimo tačku, ne znam šta misliš pod time šta je on uradio na mene. Uglavnom se vrti oko toga šta je on meni pomogao, ja kada sam izašla iz "Zadruge", ja sam se njemu javila. On je živeo život kao da ja nisam ni postojala, Pavle ga je pomenuo, kad je stigla ta torta, ja nisam želela da svoje bračne probleme rešavam u rijalitiju. Što se tiče ove sadašnje situacije, ja ovde ne biram životne odluke, moj život je napolju, ja sam ovde došla iz totalno drugih razloga, meni je ovo Imaginarijum, ni njega ne mogu da shvatim, jedne stvari su ovde, druge su napolju. Na njemu je bilo da li će ući ili ne, on je ušao i samim time i ono što on meni priča, ne poklapaju mi se te stvari. Sada ću ja pomisliti da on igra igru. Totalno su priče otišle u drugu stranu, mislim da je vreme pokazatelj svega, evo ja sam odlučila da u subotu neću ništa da kažem, jer mi se može. Ja sam sa ovim čovekom imala planove, a sad više nemam - odgovorila je Dragana, a Edis je sve vreme cupkao nogama, što je govorilo da je u tom trenutku verovatno bio nervozan zbog njenog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'