AKTUELNO

Posle svega, odlučila je da stavi tačku na njihovu ljubav?

Suzana Perović i Zlata Đurković otišle su u izolaciju, gde su se spremale za spavanje. Dok je Suzana skidala šminku, pokrenule su razgovor o sastanku koji su održali u Beloj kući. Naime, Veliki šef dao je zadrugarkama koje su ponele titulu jačeg pola u rijalitiju ,,Zadruga 2", da izaberu nagradu.

Zlata je savetovala Suzanu da traži poziv sa njenim intimni prijateljem, Mikijem Đuričićem, što je Perovićka odbila, pa je počela da urla na prijateljicu.

Foto: TvPink Printscreen

Kod tebe me nervira jer nikada nećeš da priznaš da nisi u pravu. Zato si dolazila u konflikt sa svima. Trebala si da tražiš poziv. Zašto sam ja odlazila kod Drveta da tražim da imaš poziv sa njim? Zašto mi nisi tad rekla? Treba da ga nazoveš i pitaš ga kako je. Ja da sam u toj tvojoj situaciji, ja bih živela za sekund da ga čujem - uzvratila je Zlata.
Mene taj poziv ne interesuje, kakav poziv? Ja imam problem koji treba rešim! Ti si bolesna ako me pitaš! Shvati ženo da je meni svakim danom sve gore, nije mi bolje. Za stolom sam vam rekla da ne radite to ljudi. Ako me ponovo prozovu da pričam o ovome. Jesam li ti rekla da ne tražiš poziv za moju ćerku? Zašto sam rekla da ne radite to! Šta ja mogu od poziva sa Mikijem? Šta da pričam sa njim, a sve znaš! U ovoj situaciji u kojoj se nalazim! Ti nisi normalna ženo, šta pričaš! Mislila sam da iole razumeš nešto! Ja sam u nervnom rastrojstvu ženo! U tom razgovoru može da mi kaže sve ono što mi je napisao ovde! Jesi li ti svesna toga? Ti pričaš sa svojim Vladimirom, sa svojim mužem, nemoj da mešaš to! Ja imam mnogo pitanje. Ja bih volela da čujem svoju porodicu, ali znam da se neće javiti - urlala je Suzana u suzama na Zlatu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'