AKTUELNO

Bane je istakao da nije bio siguran da je Pašovićeva bila trudna.

U Beloj kući se odvija emisija "Trenutak istine" koja svakog trenutka donosi nove detalje koji pokazaju da li su Ermina Pašović i Bane Čolak bili iskreni u onome što su izjavili tokom prethodnih dana.

Da li si videla kada je Bane pričao Ivani o trudnoći, a ona nastavila da se ljubi i vaćari za Banetom? - glasilo je 24. pitanje za Erminu, na koje je ona dala potvrdan odgovor, a poligraf pokazao da govori istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znao odakle tolika ljubav preko noći. Ona me je zamolila da ja nikome ne kažem da smo mi zajedno i rekao sam da sumnjam da je trudna. Ja sam rekao Ivani da sam pazio i da sumnjam da je trudna, ali da postoji mogućnost da jeste - rekao je Bane.

Naime, Ermina je istakla da zamera Ivani Krunić što je nastavila da flertuje sa Banetom znajući da je ona trudna, na šta je pevačica rekla da ne želi da je osuđuju zbog ovoga jer ni Čolak nije sa sigurnošću znao ovo.

Kada je on meni pričao da ne razume odakle odjednom toliko ljubav, on je rekao da sumnja na više stvari, da se razbolela, da je možda trudna, ali da je pazio. Ja ne znam kako je moguće da se meni zamera nešto za šta ja nisam ni znala da je istina - rekla je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'