AKTUELNO

Pašovićeva nije želela da njena porodica zna za njihovu romansu.

Emisija "Trenutak istine" je svakog trenutka sve napetija, a naredno pitanje je otvorilo novu raspravu Ermine Pašović i Baneta Čolaka.

Da li si svesno ušla u rijaliti znajući da će te se tvoji odreći zbog Baneta? - glasilo je 16. pitanje za Erminu, na koje je ona dala potvrdan odgovor, a pogligraf pokazao da ne govori istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam osećao grižu savesti zbog toga što je ona meni prebacivala da je ušla zbog mene. Klela mi se da su se njen otac i majka nje odrekli. Njenog brata od tetke poznajem još od prošle godine, ja sam sa tim dečkom u super odnosima. Bukvalno smo postali braća, on se uvek našao tu za mene. Što se tiče njenih roditelja, majku nikada nisam upoznao. Na jednoj žurki gde sam nastupao je bio tu njen otac, ali ona nije to dozvolila. Ona je htela da uđe ovde da bi mi prebacivala zbog svega što sam ja ovde radio, želela je sve da mi natrlja na nos. Njena porodica se nje odrekla, šta sad treba i ja da je ovde ostavim na cedilu. Taj dečko je meni čak i rekao ne znajući da smo mi zajedno da bi voleo da neka od njegovih sestra bude moja devojka - pričao je Čolak, pa nastavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Amaru i Hugu rekao da smo Ermina i ja zajedno. Oni su mi rekli da se samo pravimo da među nama nema ništa kako se ne bi digla frka. Ja sam ispoštovao njih što se nisam javno ljubio sa njom, nisam je na nastupima ni gledao - otkrio je Čolak.
Moj otac nije znao da smo Bane i ja zajedno - tvrdila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'