AKTUELNO

Đogani nije krio svoje emocije.

Urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević stigao je u "Zadrugu 3" kako bi se emisija ,,Trenutak istine" uspešno realizovala. Glavni akter ove priče bila je Ermina Pašović koja je na poligrafu odgovarala na pitanja koja se tiču njenog odnosa sa Banetom Čolakom i Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je Bane predlagao da uđeš na početku rijalitija sa njim - glasilo je deveto pitanje na poligrafu, na koje je Ermina dala potvrdan odgovor, a poligraf je pokazao da govori istinu.
Da li ti se sviđa Gagi Đogani? - glasilo je deseto pitanje za Erminu na poligrafu, na koje je ona dala negativan odgovor, a poligraf pokazao da ona ne govori istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Erminin odgovor je nasmejao Đoganija, te je odmah dao svoj komentar povodom ovoga.

Na pitanje da li se ja njoj sviđam ona je namignula i to je kraj - rekao je krako Gagi.
Meni majka kaže da se vidi kako se Ermina i Gagi gledaju preko stola. Ja sam u Hotelu lepo razgovarao sa njom, a ona je meni rekla: "Ta (Jasmina) veštica je ušla da nas razdvoji", pa mi je rekla da će sve da objasni za stolom i svima će da j*be mater koji nisu verovali u nju - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se njih petorica može sviđati, ne sviđa mi se na taj način - rekla je Pašovićeva.
Moje mišljenje je da se ja njoj dopadam i sviđam. Izraz njene face pokazuje da se ja njoj dopadam. Ja sam ljut na nju i ništa više. Imam i ja neke emocije prema njoj i to je to. Ne mogu da budem neiskren, među nama postoje emocije - priznao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'