AKTUELNO

Sloba nije krio emocije.

Anđelo Ranković i Sloba Radanović bili sun a početku rijalitija nerazdvojni prijatelji. Oni su se tada kleli u to da će biti zauvek dobri prijatelji. Ipak, od kada je Sloba započeo vezu sa Lunom, u potpunosti se odvojio od Anđela, a nakon poslednje svađe njih dvojica su prekinuli svaku komunikaciju.

Foto: RTV Pink

U njihovom odnosu nastalo je zatišje, koje je sinoć prekinuo Anđelo kada je upitao Slobu da ga posavetuje šta da čini po raskida sa Teodorom. Oni su tada prvi put razgovarali, a novinare je prethodne večeri zanimalo da li je to put ka njihovom pomirenju.

Meni je drago što smo počeli da komuniciramo. On je meni prišao nakon svađe sa Teodorom i rekao mi dag a ja najbolje poznajem i da ga posavetujem šta da radi. Mi smo bili u mržnji, a sad smo korektni i to mi je drago - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Anđelo se osvrnuo i na to da li su Luna i Teodora bile uzrokovale njihovu svađu i da li bi sve bilo drugačije da nisu u vezama.

Svo četvoro smo krivi, ali kada sam ja razgovarao sa Slobom, nešto slično je bilo i sa Lunom i Teodorom. Bitno je da više nema mržnje - objasnio je Anđelo.

Nakon ovoga su se složili obojica da njihov odnos napreduje i da im je izuzetno drago da je netrpeljivost među njima nestala.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Sloba Radanović

'