AKTUELNO

Čolak je istakao da je imao grižu savesti zbog ulaska Pašovićeve u rijaliti.

Ermina Pašović je zbog osude mnogih zadrugara da ne govori istinu o odnosu koji ima sa Banetom Čolakom i Gagijem Đoganijem ove noći bila izložena ispitivanju na poligrafu.

Tokom emisije "Trenutak istine" zadrugari su imali mogućnost da saznaju pravu istinu da li je Ermina u rijaliti ušla zbog Baneta ili zbog Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si u rijaliti ušla zbog Baneta Čolaka? - glasilo je šesto pitanje za Erminu na poligrafu, na koje je Pašovićeva dala potvrdan odgovor, a poligraf je pokazao da Ermina ne govori istinu.
Sumnjao sam u ovo i te kako. Ja sam sumnjala zbog svega ovoga. Drago i je što se ispostavilo da je moja mama u pravu. Ja nisam mogao da poverujem da devojka u koju sam zaljubljen laže. Ja sam prelazio preko svega jer sam osećao gružu savesti jer je ona došla ovde zbog mene. Što je ona ušla ovde, ako nije zbog mene - prokomentarisao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je još jedna potvrda da sam ja u pravu. Nisam dodatno razočarana. U duši svojoj sam ovo znala - rekla je Banetova majka Jasmina.
Ona nema u sebi to da se izvini. Evo ja se izvinjavam. Ona je ovde ušla zbog sebe, da sebe ispromoviše - prokomentarisao je Gagi Erminin odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'