AKTUELNO

Opšta pometnja zbog odluke Pašovićeve.

Stanare Bele kuće ove noći čeka emisija "Pretres nedelje" kada voditelj Milan Milošević sa zadrugarima razgovara o najaktuelnijim temama.

Ermina Pašović je tokom dana napravila veliku pometnju zbog raspodele budžeta, a zadrugari su ove noći izneli razloge svog nezadovoljstva. Jovana Tomić Matora je istakla da je iznenađena Ermininom odlukom da njoj da najveći budžet, budući da njih dve nisu u korektnim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih njoj dala mali budžet. Ja sam u šoku što je ona meni dala veliki budžet. Ja nemam lepo mišljenje o njoj. Ovo nije šlihtanje, ja ne znam šta je ovo. Ja ne mogu prema njoj da budem dobra, ona zna šta ja mislim o njoj. Ja mislim da je Bane uticao na moj budžet - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Ermini rekao samo da Dragani Mitar ne da najmanji budžet, jer je ona meni draga i da joj da najveći ili srednji. Đedović meni nikada nije rekao ružnu reč, ja znam da on ovde igra rijaliti - rekao je Bane, a potom se osvrnuo na raspravu koju je imao sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem.
Ja Dejanu nikad neću reći da je nedonošče, zna se šta je nedonošče. Ja sam Erminu molio da to ne radi, da je to ružno, pogotovo ne da krade od njih - pravdao se Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

'