AKTUELNO

Banetu Čolaku neće biti svejedno kad čuje šta je sve Gagi izjavio!

Zadrugar Gagi Đogani doživeo je pravo razočaranje kada je učesnica Ermina Pašović, kao njegova prijateljica iz spoljnog sveta, iznela mnogo detalja iz njegovog života, ali i njegove porodice koja je dobro poznata javnosti.

Osim toga, Ermina je negirala da je imala nešto više sa njim, dok je on vidno zaprepašćen tvrdio da su se poljubili i da ona potajno gaji simpatije prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti ga je tim povodom pozvalo na razgovor, a Gagi je u Rajskom vrtu odlučio da zauvek stavi tačku kada je reč o njegovom odnosu sa njom.

Ne želim da se ponavljam po pitanju nekih ljudi, neću da joj dajem reklamu. Po meni, to je već uigrano. Ušla je da bude rijaliti učesnica i uspela je u tome... To sam hteo da kažem. Smešno mi je sve ovo, ne želim da učestvujem u tome. Razočarala me, izdala me kao prijatelj, ono što je iznela ovde o meni je užas. Ne kažem da me nije poremetila, ali... Šta znam - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da te zovu na radio samo da bi te napravili lažovom? - pitalo je Drvo mudrosti.

Ne mislim, nego ne želim više da odgovaram na jedna te ista pitanja, nemam volju da idem tamo i da pričam o tome. Mešaju se neki ljudi spolja, devojka više ne zna šta radi, izgubljena je. Kažem, da je ušla sama i da nije sa Banetom u vezi, bolje bi se predstavila. Ne bi imala ovakvih ispada i ovakve gluposti. Imam neki utisak da joj se sviđam, mislim da se ona u mene zaljubila. Da nema Baneta, imala bi ona šanse kod mene. Ja sam zauzet, imam devojku napolju o kojoj dosta razmišljam. Da je ušla kao pojedinac,ne bi imala potrebu da laže i maže, imam utisak da je u dogovoru sa Banetom. Ona nije moj tip devojke u tom smislu - rekao je Gagi.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'