AKTUELNO

Ermina nije htela da bude sa Čolakom?

Jasmina Čolak, majka Baneta Čolaka, pridružila se svom sinu u "Zadruzi 3". Pokušavajući da mu objasni da je u vezi sa pogrešnom osobom, Jasmina se sa Lepim Mićom trudila da objasni Banetu kakva je Ermina i u kakvom je odnosu sa Gagijem Đoganijem. Lepi Mića je potvrdio da je između njih nešto postojalo navodeći da je bio svedok situacije u kojoj je Gagi molio Erminu za pomirenje, ali da ga je ona odbila zbog Baneta.

Ti si išao u njen život letos, možda je ona to svesno uradila, možda je htela da bude sa tobom, ona je tad imala Gagija kao prijatelja, verovatno je njemu i dalje slala poruke, ali je smanjila. Verovatno si joj ti bio preči sad, ali je njega čuvala. Ona je ušla u problem kad ste obojica ušli, ona lukavo ćuti, govori ti da ideš do neke određene granice - konstatovao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije htela da bude sa mnom, pričala mi je da nema šanse, ona se možda prvo dogovorila sa Gagijem - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kako se ponaša žena koja neće da bude sa nekim muškarcem. Što Gagiju nije rekla da ima dečka - rekla je Jasmina Čolak.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: R.J.

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

#Lepi Mića

'