AKTUELNO

Matijević je potvrdio priču Dragojevićke.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Da li te Đedović i Dalila nagovaraju da budeš sa Matejom, pošto si u studiju spomenula da ti se sviđa samo Karić i Tomović? - glasilo je pitanje za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Spomenula sam Karića jer je fin i kulturan dečko i Vladimira. Dalila i ja nikada nismo pričale o tome, osim jednom u kupatilu - rekla je Maja.
Ona je meni rekla: "Da li bih ispala glupa kada bih stupila u odnos sa Matejom?" Ona bi stupila u odnos sa njim, ali se plaši da ne bude izigrana. Ja sam rekla Maji da ukoliko joj se dopada Mateja, da to treba i da kaže. Nešto najodvratnije je da dok Tara i Mateja pričaju ona stoji između njih. To što je dobila čupanje, to je mala maca. Bez obzira što Tara i Mateja nisu zajedno, evidentno je da je Tara zaljubljena u njega. Tara je meni rekla da su se njih dvoje poljubili kod onog aparata - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ustaneš ovde i pričaš non-stop istu priču. Ti pričaš da je lep, da ti se sviđa, da ga ne gledaš tim očima. Što se mene tiče ti možeš da budeš sa svim momcima ovde - vikala je Dalila na Maju.
Dok sam kockala, tad se Maja okrenula ka Mateji i bio je poljubac kod aparata - rekla je Mina Vrbaški.
Rekla mi je u krevetu da ne želi da srlja, da ne želi da bude izigrana - otkrio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Maja Marinković

'