AKTUELNO

Pripreme za koncert se privode kraju!

Legenda narodne muzike, Šaban Šaulić, održaće 6. oktobra veliki solistički koncert u "Štark" areni kojim će obeležiti pola veka svog postojanja na estradi, a koji je ujedno i poklon njegovoj supruzi Gordani. Pevač jedva čeka da stane na binu i zapeva, a za portal Pink.rs otkrio je da li je sve spremno, kakve rituale ima pred koncert ali i da li bi voleo da se njegove unuke, koje su mu mezimice, nađu u prvom redu.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da ja nisam sam, ima cela ekipa koja na tome radi, sve je utanačeno, sve je dobro tako da nema razloga za brigu. Problemčić je izbor pesama, ali to je slatki problem. Imam 1000 pesama i ko će sve to odrediti i pogoditi da se svima u publici dopadne. Ja ću pevati mnogo pesama i pevaću dugo, a ako se neko razočara, žao mi je, unapred se izvinjavam, ali nema razloga za brigu, sigurno će se svi lepo provesti. Ovaj koncert nije scenski spektakl, već muzički i niko do sad nije obeležio pola veka rada na tako velikoj sceni - istakao je Šaban.

Šaban nam je otkrio i da li ima neke rituale pred koncerte koje obavezno ispoštuje:

Nemam nikakve rituale, iskreno da vam kažem. Nekad se desi da popijem neku rakijicu, nešto ljuto, čisto da prođe kroz grlo, inače sam pušač otkad sam se rodio, čini mi se, pa, eto, malo da ubijem te bacile, ali ni to nije obavezno. Nemam nešto specijalno, ne raspevavam se, nikad to nisam radio - kaže pevač.

Foto: Pink.rs

Nismo mogli a da ga ne pitamo da li bi voleo da se njegove mezimice, unuke Una i Ema, nađu u prvom redu:

Imam ja dve mezimice, Unu koja ima četiri godine i Emu koja ima dve, tako da su mi to dve mezimice, a da ne pričam za najstarijeg, Luku, to je dedin ponos (smeh). Videćemo, zavisi od situacije, ako im majke dozvole da dođu, ako ih dovedu, ja bih svakako voleo (smeh) - kaže za naš portal legenda narodne muzike.

Njegova ćerka Ilda Šaulić pre nekoliko dana održala je koncert kojim je obeležila deset godina karijere, a Šaban ne krije da je veoma ponosan na nju.

I te kako sam ponosan, bio je to izvanredan koncert što sam video po reakcijama ljudi koje znam i koji su bili tu. Meni je užitak i zadovoljstvo da je ona obeležila deset godina na estradi i to opravdala i svojim nastupom i pevanjem i gostima i posećenosti koncerta - rekao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju, pevač nam je otkrio da je kratko odmarao u avgustu sa suprugom, kako bi njoj ispunio želju, ali do koncerta to neće biti moguće.

Ja sam bio u avgustu nekih sedam dana na moru sa suprugom, ali nisam neki ljubitelj, ja sam dunavski čovek, ali moja supruga voli i ja sam želeo da joj ispunim želju i da odem sa njom, da joj pravim društvo, a ovako nisam baš ljubitelj - zaključio je pevač.

Nema sumnje da će Šaban napraviti pravi spektakl i užitak za svoju publiku 6. oktobra u areni, a nama samo ostaje da sačekamo i vidimo šta je sve pripremio.

Autor: N. Vujčić

#Šaban Šaulić

'