AKTUELNO

Sijaju jedno pored drugog.

Sledeće pitanje koje je voditelj Milan Milošević večeras pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Dalili Dragojević: "Ako je tebi tvoj muž savršen, zašto imaš potrebu da se i druge devojke izjasne da je on savršen, ili želiš samo sebe da ubediš da je bolji od Tomovića".

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedine devojke su bile iskrene, druge nisu. Naravno da ću da komentarišem nešto kada primetim. Svi se smeju kad kažu da je on moje kučence, a onda kad se završi emisija, oni dolaze i kažu mi da nam je naš brak savršen - rekla je Dalila.

Sledeće pitanje voditelj Milan Milošević je postavio Mateji Matijeviću: "Otkako ponovo komuniciraš sa Tarom ti sijaš, dobrodošao nazad".

Hvala, bolje vas našao. Normalno da mi je drago, glupo bi bilo da se izbegavamo, da ne komuniciramo, seli smo i rešili šta smo imali - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da je već dva dana u k*rcu i da hoće da izađe napolje, a sad sija, ko sija. On prikriva emocije prema Tari, oni su jedine dve osobe ovde koje imaju emocije - dobacio je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'