AKTUELNO

Blistaju jedno pored drugog.

Nakon što je izašla iz prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" mlada pevačica Teodora Džehverović radi punom parom. Posle izdavanja albuma, ona nastavlja da ulaže u nove projekte, pa je sledeći singl već spreman, a uskoro će snimati i spot.

Teodora je odabrala i manekena za svoj novi spot, a ekipa emisije "Ekskluzivno" uspela je da izvuče informaciju od mlade pevačice ko je zahonetni muškarac zbog kog ona trenutno ne skida osmeh sa lica.

Foto: TvPink Printscreen

Odakle vi to znate? Ako je tako, ja nemam šta da krijem jer je on i večeras ovde sa nama. On se zove Dejan, on je naš model koji trenutno živi u Šangaju. On je imao prilike da sarađuje sa top svetskim brendovima, skoro je snimio i film u Kini. Ja sam sasvim slučajno došla do njega i moram da kažem da mi je čast i smatram da zaslužuje i moja karijera nešto ovako, a biće mi drago ako je i njemu čast - rekla je Teodora, a zatim se i zgodni maneken pojavio u kadru.

Foto: TvPink Printscreen

Nema ništa čudno pridružiti se u spotu ovako lepoj devojci. Ja sam dugo putovao da dođem ovde, ali definitino vredi i drago mi je da sarađujem sa njom. Mislio sam da se oni šale, ali kad sam video da mi je prava klasa bukirana i da sam dobio let na mejl, mislio sam "Je l' ovo moguće". Planiramo malo da se opustimo, da popijemo neko piće i tako dalje, a ono sve dalje što dolazi... - ostao je nedorečen maneken jer ga je Džehverovićeva prekinula.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRE TAČNO GODINU DANA DOGODILO SE GLAMUROZNO VENČANJE O KOJEM SU BRUJALI SVI MEDIJI, a ovo je tajna sa svadbe Aleksandre Prijović koju niko ne zna! (FOTO)

Imao je neke stavke koje smo morali da ispoštujemo, šalim se... Ne zna čovek diplomatski da odgovara, sad će ovo ispasti strašno. On samo hoće da kaže da treba malo da se upoznamo jer je pesma ljubavna i treba da postoji neki odnos donekle realan, a pošto ja volim da glumim, a i on je u tome, mislim da će to biti dobro - zaključila je lepa pevačica.

Kompletan intervju sa Teodorom i manekenom iz njenog novog spota, za kojeg svi pričaju da liči na pevačicinog bivšeg Anđela Rankovića, možete pogledati u nastavku.

R. L.

#EKSKLUZIVno

#Teodora Džehverović

'