AKTUELNO

Krčka se još jedna ljubav u rijalitiju?

Radio “Amnezija”, jedini radio koji se gleda i sluša, upravo je počeo sa emitovanjem. Pored zadrugara, priliku da čuju šta su novo spremili voditelji Bora Santana i Bane Čolak, imaju gledaoci televizije Pink i slušaoci Pink radija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna do gostiju u današnjoj emisiji bila je Jelena Pešić koja je pričala o svom odnosu sa Stefanom Karićem i drugarstvu sa Ivanom Šopić, ali mogućoj vezi sa Vladimirom Tomovićem.

Nisam ja njoj prišla i nisam joj rekla tako. Ona je bila u fazonu da mi ne odgovara na moja pitanja. Ona je kao nešto ljuta na mene. Sinoć sam joj objasnila da ukoliko se dogodi da imam nešto sa Vladimirom, da će mi biti ona u glavi i da ću misliti o njoj. Nisam rekla da hoću, nego figurativno. Postavila se prema meni kao da pričam sa negovom ženom. Mi smo slobodni, mogu da mislim o čemu god hoću. On je muškarac koji meni odgovara, ima stav, stil, sve. Izgled neću da komentarišem, imam slobodu da mislim o njemu. Ako bude, biće - rekla je iskreno Jelena pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Prija mi Vladimir, mene izdvaja iz mase što me on hvali. Ja negde njega izdvajam ovde od svih muškaraca - govorila je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Radio Amnezija

'