AKTUELNO

U rijalitiju je htela nešto drugo?

Pevačica Nadežda Biljić po izlasku iz "Zadruge" posvetila se svojoj karijeri, pa je ubrzo objavila singl "Budale" na koji je javnost burno reagovala. Valjevčanka je tokom svog boravka u rijalitiju imala vezu sa pčelarem iz Kupinova, Mikijem Đuričićem, koju su krunusali i veridbom.

Foto: Pink.rs

Ipak, veridbu je Đuričić raskinuo odmah po izlasku iz Zadruge, uskraćujući Nadeždu za tu informaciju. Nadežda se nakon svog izlaska iz rijalitija uputila u Kupinovo, gde je kod Mikija provela nekoliko dana kako bi vezi ipak dali šansu. Stvari nisu išle onako kako su planirali, pa su ubrzo raskinuli i odlučili da ostanu prijatelji.

Sada je ona na Instagramu objavila snimak ekrana na osnovu kog možemo zaključiti da samuje i da momka po njenim merama još uvek nije našla.

Sedim danas sa drugarom i žali mi se on kako danas nema normalnih devojaka i kako će umreti sam. Prijatelju, naravno da ih nema kad se ti tako postaviš. Možeš da zoveš u pola noći na gajbu, hotel i očekuješ finu. Budi šmeker, pa dodji pešaka ispred zgrade sa ružom ili bilo kojim cvetom u ruci pa je zovi da siđe samo da joj daš svet i poljubiš je. Prošetate se dok jedete kokice. Ne, nego ti u kola u pola noći da se vozaš. E, kad promeniš pristup, onda ćeš naći normalnu i nećeš umreti sam - glasila je njena objava sa Fejsbuka, koju je u vidu fotografije postavila i na Instagram.

Ovo je sigurno iznenadilo mnoge s obzirom na to da je Miki, u koga je bila zaljubljena, sušta suprotnost od ovoga što je napisala.

Ukoliko još niste poslušali njenu pesmu "Budale", to možete učiniti na linku ispod.

Pročitajte više: FOTOGRAFIJA SA POSVETOM: Luna Đogani napisala snažnu poruku i OTVORENO PRIZNALA KOME JU JE UPUTILA! (FOTO)

I. R.

#Nadežda Biljić

'