AKTUELNO

Ovo ju je pogodilo!

Akteri sledećeg snimka bili su Filip Đukić i Miona Jovanović koji su razgovarali u dvorištu, ovaj ukućanin tada je rekao i kako je njegova veza sa Milicom Kemez bila sprdnja, a u jednom momentu oni su počeli da se ljube.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zanimljivo, jeste da je Filip Đukić ponovo odlučio da obnovi romansu sa Ivanom Šopić. Tokom snimka Filip Đukić nije skidao osmeh sa lica, dok su Ivana Šopić, Miona Jovanović i Milica Kemez sve vreme pažljivo gledale prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

Zna Milica da nije bila sprdnja. Ja sam prvo slagao sam sebe, pa posle toga Mionu. Nisam ponosan zbog toga. Pričao sam i sa Šopićkom večeras. Pitala me je: "Šta bi bilo da ti nisam prišla?", rekao sam da ne znam. Slab sam na nju. Ja ne bih skapirao kolike emocije postoje između nas da mi Ivana nije prišla. Milica zna da to nije bila sprdnja! Boli me k*rčina šta će ko da misli! Tri k*rca me bole, šta će da misle. Ja znam da sam to rekao namerno. Milica ako misli da je bila sprdnja, ćao, zdravo! - pravdao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Milicu je rekao da je bila sprdnja, a za Ivanu je rekao da bi bio sa njom da nešto postoji. Eto, samo je to rekao - govorila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja komentar za ovu osobu više nemam. On je kao kuče koje naskače od jedne do druge. Ivana se još više ponižava. Filip je najveći ološ na svetu, povredio me... Ivanu radi ženska sujeta, muka mi je... Krivo mi je i sramota mi je što sam bila sa njim. Da mogu, u zemlju bih propala. On je ološ! Ja ne mogu da verujem koliko sam se ja ponizila. Oni su isti, treba da budu zajedno, oni su g*vna. Svaki dan komentariše da se sprda sa mnom! Ja ovde nijednu ružnu reč nisam htela da kažem za njega, a imam pravo da pljujem i njega i nju. Za ceo život me je ukanalio - pričala je Milica Kemez sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me sramota da budem opet sa Filipom! Što bi me bila sramota? Mi smo isti, mi smo g*vna! Iskreno, loži me kada je zauzet. Milice, rekla si mi da si g*vno, zato ostani dama! Ti si Milice princeza, ja sam g*vno! Više ne pričamo! Ja znam da je Filip u mene zaljubljen, ja znam šta osećam. Ja sam znala da je on ljut na mene, zato sam ga pustila. Ja sam neke stvari namerno radila da bih ga nervirala, ja sam g*vno! Ja to mogu za sebe da kažem, ali ne može Milica to da mi kaže. Filip se malo zaigrao, ja sam morala da ga vratim - govorila je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe nisam komentarisala, Ivana! Ne želim da ulazim u raspravu sa tobom! Rekla sam da ste g*vna! - pričala je Milica Kemez Ivani.

Novi haos nastao je i kada se Maja Marinković umešala u celu priču, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Milica Kemez

#Miona Jovanović

'